tiistai 25. lokakuuta 2016

ZombiesKynsiblogit ovat lokakuussa ihan halloweentunnelmissa, ja tänään on minun vuoroni! Pohdin pitkään, teenkö perinteistä oranssia ja mustaa. Vaiko sittenkin pelottavaa maisemaa... Mutta sitten muistin kesällä hankkimani Creative Shopin 09-laatan, jossa oli Walking Dead-zombeja ja siitä se ajatus sitten lähti... :) Pohjalle sekoittelin leimasimarmoroimalla harmaata Models Ownin Grey Dayta, vihreää OPIn Stranger Tidesia ja ruskeaa Color Clubin Soft As Cashmerea. Leimat tein Konadin mustalla leimauslakalla ja noita zombikäsiä leimasin nimettömällä eBaysta ostetusta laatasta.


We are having a Halloween-month in Kynsiblogit-Facebook page and now it's my turn to show mine. It took me a long time to figure out what to do, whether to go with traditional orange and black or to do scary landscape... But then I remembered Creative Shop 09-plate I bought in the summer. It has Walking Dead-zombies in it and I was my inspiration for these. Base is done stamper marbling with grey Models Own Grey Day, green OPI Stranger Tides and brown Color Club Soft As Cashmere. Stamping is done with Konad black stamping polish and zombiehands are from a nameless plate from eBay.*** Sorry, this is only in Finnish *** 

Olethan jo osallistunut Kynsiblogien halloweenkilpailuun? Jos et, niin vielä ehtii, osallistumisaikaa on 31.10. asti ja palkinnot ovat upeita!

Kilpailuun voit osallistua itse tekemilläsi halloween-aiheisilla lakkauksilla. Kilpailuaika on 1.10.2016-31.10.2016 ja voittajan julkistamme 5.11.2016 Facebook-sivullamme.

Kilpailuun osallistutaan Instagramissa tagaamalla kuvasi #kynsiblogitgoeshalloween. Osallistuaksesi profiilisi Instagramissa täytyy olla kilpailun ajan julkinen, että pystymme näkemään kuvasi. Varmistuaksemme siitä, että kuva on varmasti itse ottamasi, osallistumiskuvassa tulee näkyä käsin kirjoitettu paperi, jossa lukee sama hashtag eli #kynsiblogitgoeshalloween. Lakkaukset voivat olla omissa kynsissäsi tai jonkun toisen kynsissä, mutta lakkauksen tulee olla itse tekemäsi. Kynsiblogien bloggaajat äänestävät osallistuneista kolme parasta, jotka palkitaan. Pallkintoja sponssaamassa ovat Cesarsshop ja Cosmo Nordic Ab.

Kilpailuun osallistuvien ja voittajan kuvia voidaan julkaista Facebook-sivullamme. Facebook ei ole osallisena kilpailun järjestämisessä. Palkinto postitetaan vain Suomeen.

2 kommenttia:

  1. Oooh miten hienot! ♥ Ihan mahtava toteutus, näistä tuli ihan kylmät väreet. Ja näiden jälkeen on ihan huippua painella katselemaan uusinta The Walking Deadin jaksoa jonka eilen missasin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Tuossa laatassa oli kaikkia jänniä kuvioita, pitäisi tehdä zombikynsiä useamminkin! :D

      Poista