torstai 20. lokakuuta 2016

Baroque


Halusin kokeilla China Glazen Rebel-kokoelman Dope Taupe-lakkaa, joka on kaunis vaalea ruskeanharmaanliila cremelakka. Pelkkä lakka tuntui kuitenkin liian tylsältä, joten leimasin tuollaisia barokkikuvioita China Glazen Admirella ja eBaysta ostetulla nimettömällä laatalla. Värit sulautuvat sen verran yhteen, että kuviota ei heti kauempaa huomaa. Vasta kun valo osuu kynsille oikein, tajuaa, että kynsillä on myös kuviota. Hauska efekti!


I wanted to try out China Glaze Dope Taupe polish fron Rebel collection. It's a beautiful light taupe creme polish. Just the polish felt too plain so I stamped baroque patterns with China Glaze Admire and some nameless plate from eBay. The colours blend together so well that you can't see the image a bit further away. When the light hits nails in correct angle, you finally see there's a pattern on the nails. I really like the effect!

3 kommenttia:

 1. Tosi upeat kynnet! Mä tykkään juuri tällaisista lakkauksista, joissa on samoja värejä, mutta kynsilakkojen erilaiset koostumukset on se juttu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tällaiset ovatkin hauskan näköisiä, tulee ihan liian harvoin tehtyä!

   Poista
 2. Onpa hurmaavat! Jotenkin todella herkät ja prinsessamaiset <3

  VastaaPoista