keskiviikko 10. elokuuta 2016

Soap Bubbles


Hyvin yksinkertaiset, mutta silti kivat kynnet tuli valkoisella pohjalakalla jonka päälle laitoin Essencen Light reflection top coatia sävyssä Magic Play Of Light. Lakka helmeilee sinisenä, vihreänä, kultaisena ja pinkkinä valosta ja kulmasta riippuen. Ei tehnyt edes mieli laittaa koristeluja päälle kun lakka oli kesäsormissa niin kiva ihan pelkästään.


Very simple but still nice nails are done with white base and Essence Light reflection top coat Magic Play Of Light. It shines in blue, green, golden and pink depending on the light and angle. I didn't want to do any stamping or decorations on top of that because my summer finger looked so nice with just the polish.

2 kommenttia:

  1. Onpa kivat! :) Mullaki on tuo top coat, kokeilin kerran ja en saanu toimimaan järkevästi, joten kokeilut jäi siihen. Näyttää kuitenkin niin hyvältä vaalean lakan kans, että ehkä pitää antaa sille toinen mahdollisuus. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin kokeilin joskus, en tykännyt ja jäi kaappiin lojumaan... Nyt kun on näkynyt kaikkea kromilakkoja yms., niin päätin kokeilla miltä näyttää valkoisen päällä, ja tämä oli tosi kiva! Ehdottomasti siis annat toisen mahdollisuuden! :) Näyttäisi varmasti hyvältä vaalean vaaleanpunaisen, mintun, sinisen tms. kanssa.

      Poista