torstai 25. elokuuta 2016

Dandelions


Olen halunnut tehdä voikukkakynnet vaikka kuinka kauan, mutta nyt vasta sain aikaiseksi. Sopii hyvin tähän vuodenaikaan kun kevät vaihtuu syksyksi. Leimat on tehty Born Pretty Storen mustalla leimauslakalla ja MoYou Londonin The Pro 06-laatalla. Leimausten pohjalla on OPIn Stranger Tides ja etusormessa ja pikkurillissä on Goshin Frosted Soft Green-tekstuurilakka.


I've been wanting to do dandelion nails for ages but didn't get to it until now. I think they are also well-suited for this time of a year when summer is turning into fall. Stamping is done with Born Pretty Store black stamping polish and MoYou London The Pro 06-plate. Under the stamps is OPI Stranger Tides and index finger and pinky are done with Gosh Frosted Soft Green.


6 kommenttia:

 1. Oon aina ihaillu tuota kuviota, mutta eipä ole vieläkään tullut hankittua. Tosi kivat kynnet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kannattaa ehdottomasti hankkia tämä laatta, tykkään tästä ihan hirveästi! :)

   Poista
 2. Mullakin oli just voikukkakynnet! :D Multa löytyy toi kuvio nykyään muistaakseni jopa kahdesta laatasta vähän eri koossa. Hirmu ihana mielestäni, vaikka en oo kamalasti kuitenkaan käyttänyt. Mutta kun on noita eri leimauskuvioita niin paljon muitakin... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laattoja on mullakin ihan liikaa, pitäisi ottaa joku "käytä kaikkia laattojasi edes kerran"-kampanja... :D Voikukkia on viime aikoina näkynyt muissakin kynsissä, suosittuja näköjään tähän vuodenaikaan... :)

   Poista
 3. Oi miten hempeän herkät! ♥ Ja tuo tekstuurilakka on aivan erityisen nätti, kuolaan :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tuo Gosh on yksi omistakin suosikeista, jotenkin tosi upea tekstuuri kun on tuota glitteriäkin mukana... <3

   Poista