torstai 19. marraskuuta 2015

Essie Leave No Trace


Ostin Essien Leave No Trace-kynsilakanpoistoainetta Citymarketin "kaikki Essien tuotteet 10€"-kamppiksesta kun olin kuullut siitä hyviä (ja huonojakin) kokemuksia. Tämänhän pitäisi olla glitterlakkojen poistoon suunniteltu kynsilakanpoistoaine. Se pääsikin heti testiin kunnon glittereiden kanssa!

I bought Essie Leave No Trace nail polish remover from a sale. I've heard some good (and some bad) reviews about it and of course wanted to try it myself. This should be a nail polish remover especially made for glitter polishes. I put it straight to test with some serious glitter!


Itse kynslakanpoistoaine on hauskan geelimäistä ja siinä on jotain pieniä rakeita joiden kai pitäisi auttaa glitterien poistossa. Laitoin ainetta ohjeen mukaan vanulappuun ja länttäsin vanulapun vaikuttamaan kynnelle 30 sekunniksi ohjeen mukaan...

The remover itself is gel-like and has some small granules which probably should help remove the glitter flakes. I poured the product on cotton pad as instructed and put the pad on my nail for 30 seconds...


... ja lopputulos on tämä. Kuten kuvasta voi huomata, osa glitteristä lähti, mutta osa ei. Pitänee kokeilla vähän vähemmän pienemmällä glittermäärällä seuraavan kerran. Nämä lakat päädyin poistamaan vanhalla kunnon foliokikalla ja se toimii edelleen loistavasti.

... and here's how it turned out. As you can see, some of the glitter was removed but some not. I should probably try this with some less stubborn glitter polish. I ended up removing these with the old trustworthy tin foil method which worked like a charm as usual.

2 kommenttia:

  1. Itsekin olen kokeillut kyseistä ainetta ja lopputulos oli suunnilleen sama ja uusi yrittämä vähemmän glitterisellä lakalla ei tuottanut juurikaan parempaa tulosta. Aion tulevaisuudessa pysyä foliomenetelmässä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi kun ei toiminut sinullakaan! Olen kuullut tästä paljon hyvääkin, ehkä se sitten joillain toimii... Onneksi tämän voi käyttää kuitenkin tavallisena poistoaineena, niin ei ihan hukkaan mene. :)

      Poista