maanantai 6. heinäkuuta 2015

Pink, Glitter and a Crown


Sain Born Pretty Storelta kultaisten kynsitarrojen lisäksi hopeisia kynsitarroja testiin. Päätin kokeilla niitä neonpinkin lakan päälle ja kivaltahan ne näyttävät! Ovat vain niin kiiltäviä, että kuvaaminen on hankalaa. Tarroissa on tuollaisia kriinukuvioita ja tuollaista nauhakuviota. Piristin lakkausta vielä glitterillä että ei liian yksitoikkoiseksi käy...


I got these silver stickers from Born Pretty Store for a review along with the gold ones. I decided to try these out with neon pink polish and I think they look nice. They are just so shiny they're difficult to photograph. Stickers have those crown images and that ribbon-like image. I put on some glitter too to make things interesting.

Kynsissä käytin Born Pretty Storen kynsitarroja, Anna Gorelova By Dance Legend 06-lakkaa pohjalla ja Essencen Lovely, Maybe-glitteriä.

I used Born Pretty Store nail stickers, Anna Gorelova By Dance Legend 06-polish as a base and Essence Lovely, Maybe-glitter.
Ja taas tämä alekoodi jos innostutte tilailemaan Born Pretty Storelta. Itsehän en rahallisesti hyödy linkkien klikkailusta tai koodin käytöstä.
And once again this discount code to Born Pretty Store. I do not get any monetary gain for clicking the links or using the code.

4 kommenttia:

 1. Oih että, ihanan tyttömäistä! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Näistä tulikin aika tyttömäisen överit. :D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kirkkaan pinkillä saa helposti näyttävää! :)

   Poista