perjantai 24. heinäkuuta 2015

Festival Nails


Festareita riittää näin kesällä joka viikonlopulle, joten eiköhän tänäkin viikonloppuna ole jossain jotkut festarit joihin kynnet voi koristella. :) Festareista tulee mieleen kirkkaat värit ja mustat koristelut. Tajusin nämä tehtyäni, että käytän näköjään tätä samaa väriyhdistelmää aina kirkkaita kesäkynsiä tehdessäni, eli keltaista, oranssia ja pinkkiä liukuvärinä. Mutta ei anneta sen häiritä! Lisäsin tähän vielä tuollaisen "kynsinauhatatuoinnin", jonka hankin AliExpressistä, mutta en ollut siitä hirveän vakuuttunut... Olisi ehkä pitänyt valita toisenlainen leima jotta se olisi toiminut paremmin. Liukuvärissä käytin China Glazen keltaista Yell-O-Neiliä, Models Ownin oranssia Orange Sherbetiä ja kärjissä Models Ownin pinkkiä Bubble Gumia. Leimat tuttuun tapaan Konadin mustalla ja AliExpressin laatalla.

In the summertime there's a festiwal or two for every weekend so I guess there's some festival somewhere this weekend you can do festival nails to. :) Festivals bring to mind bright colours and black decoration. I realised after I was finished that this is the colour combination I'll choose when doing bright summer nails. Yellow, orange and pink gradient. But let's not let that bother us! I added that "cuticle tattoo" (which I ordered from AliExpress) but I'm not quite convinced... I guess I should have chosen a different stamping pattern for it to work better. I used yellow China Glaze Yell-O-Neil, orange Models Own Orange Sherbet and pink Models Own Bubble Gum in the gradient. Stamping is done with KOnad black and plate from AliExpress.
 

12 kommenttia:

 1. Hienot kynnet!
  Kysyisin että minkälainen ostospaikka tuo AliExpress on? Törmäsin nyt yhtenä päivänä tohon netissä ja voi sanoa että kuola pitkällä tuijotin leimauslaattojen hintoja ja monipuolisuutta. Meneekö paketin saapumisessa kauan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. AliExpress on "kiinalaisten eBay", eli siellä on useampia myyjiä myymässä tuotteitaan. Itse olen tilannut kerran ja olin tyytyväinen. Noiden kiinapakettien saapuminen tuntuu olevan aina arpapeliä, joskus tulee viikossa, joskus menee yli kuukausi. Samaa tavaraa on eBayssakin tarjolla suurinpiirtein samaan hintaan jos se on tutumpi. :)

   Poista
  2. ok! Kiitos tiedosta! Kiinasta toimitukset vaihtelee kyllä todella paljon, jonku verran ostellu lightintheboxista ja sukomattoman pitkään menee että jotkut tuotteet tulee tänne asti. Pitääpä tutkia lisää tota alia jos tekis tilauksen :)

   Poista
  3. Kannattaa tutkailla, eivät ole hinnoilla pilattu ja laatat ovat ainakin oman kokemukseni mukaan laadukkaita. :) Toki joukkoon aina mahtuu heikompiakin, mutta lähtökohtaisesti toimivat hyvin.

   Poista
 2. Voi vitsit miten ihana lakkaus! <3 Tosiaan tulee ihan festarit mieleen :)

  VastaaPoista
 3. Nätit kynnet! Ja hyvin sopiu tuo tatska noihin. Mulla oli born pretty storesta vastaavat tatskat testissä. Ihan kivan näköisiä ovat. Ikävä puoli vaan on huono kesto. Käsiä tulee kuitenkin pestyä yms.

  VastaaPoista
 4. Kiitos! :) Tuo tatska lähti tosiaan ihan hetkessä, olisi kai pitänyt valmistella iho jotenkin paremmin tms... Tai sitten kädet vaan on huono kohde.

  VastaaPoista