sunnuntai 3. syyskuuta 2017

Swirling Lines


Taas liilaa, mutta tummempaa tällä kertaa. Ihana syksy! Sain Born Pretty Storelta testiin taas tuotteita, ja ekana kokeiluun pääsi leimauslaatta L078. Päätin tehdä kynnet, joissa on erilaisia kiemurakuvioita. Pohjalla on China Glazen Teen Spirit ja leimauslakka on Born Pretty Storen liila (ostettu itse). En voi edelleenkään kuin hehkuttaa näitä leimauslakkoja, niillä ei voi epäonnistua! Laatta toimi leimauksessa myös erinomaisesti, ei voi olla kuin tyytyväinen.


Purple again, but this time a bit darker. I just love fall colours! I got some items from Born Pretty Store for a review again and the first one I tried is stamping plate L078. I decided to do nails with different swirling patterns. Base is China Glaze Teen Spirit and stamping polish is Born Pretty Store purple (bought myself). I can't get enough of these stamping polishes, you can't fail with them. And the plate was excellent as well, I'm very pleased.


Tässäpä taas alekoodia Born Pretty Storeen. En hyödy rahallisesti koodin käytöstä tai linkkien klikkailusta.
Here's a discount code to Born Pretty Store again. I do not get any monetary gain for using the code or clicking the links.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti