lauantai 4. helmikuuta 2017

Roses Are Holo


Alkaa selvästi olla jo kevättä ajatuksissa kun kynnet alkavat vaalentua ja holoakin ilmestyy mukaan kuvioihin... :) Pohjalla on Nfu Oh 63, kylmän vaaleanpunainen hololakka. Kahdella kerroksella tulee leimaukseen sopivan peittävä pohja, jos käyttäisin lakkaa pelkästään, laittaisin kolme kerrosta. Leimaus on tehty Creative Shop 17-laatalla ja Born Pretty Storen fuksialla leimauslakalla (kaikki ostettu itse). Tykkään ihan hirveästi näistä Creative Shopin laatoista, leimaavat ihan huippuhyvin! Ja nämä Born Pretty Storen pienet leimauslakat ovat myös loistavia, pigmenttiä riittää vaikka muille jakaa. 


There's definitely spring in my mind because my nails are lighter and there's even holo polishes in the picture... :) Base is Nfu Oh 63 which is a light cool pink holo polish. Two coats is enough for being stamped over but if I wanted to wear it on its own, I'd use three coats. Stamping is done with Creative Shop 17-plate and Born Pretty Store fuchsia stamping polish (all bought myself). I really love Creative Shop plates, they stamp extremely well! And Born Pretty Store small stamping polishes are excellent as well, they are super pigmented.

2 kommenttia:

  1. Onpa kaunis lakkaus! ♥ Tuo Nufun holo on kyllä supernätti, pitäisi kaivaa omakin esiin :) Se on niin kaunis, että oon raaskinut käyttää sitä tasan yhden kerran :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on tuota samaa, jos on tosi ihana lakka, sitä ei malttaisi käyttää... Mikähän järki siinäkin on, ihania just pitäisi käyttää kun niistä tulee hyvä mieli aina kun ne on kynnellä! :)

      Poista