lauantai 31. joulukuuta 2016

New Year's Eve


Mikä sopisikaan juhlistamaan vuodenvaihdetta paremmin kuin valkoisen ja kullan yhdistelmä... Vaikka itselläni ei juhlia tulekaan olemaan tiedossa (vuosi vaihtuu paukkuaran koiran tukena), niin voi silti tehdä juhlakynnet. :) Valkoinen pohjalla on OPIn Alpine Snow-matte, jonka päällä kimallusta antamaan Essien Pure Pearlfection. Nimettömässä on Nfu Oh GS-13 ja leimaukset on tehty China Glazen Passionilla ja MoYou Londonin Festive 05-laatalla.


What could be better combination to celebrate the changing of the year than white and gold... Even though I won't be having any parties (I'll be home taking care of a dog scared of fireworks) my nails can still be festive. :) White base is OPI Alpine Snow-matte and glimmer on top of that is Essie Pure Pearlfection. Ring finger has Nfu Oh GS-13 and stamping is done with China Glaze Passion and MoYou London Festive 05-plate.

2 kommenttia:

  1. Kivat kynnet! Koiralle suosittelen kokeilemaan Thunder Shirtia, sen voi tehda itsekin vaikka huivista sitomalla. Rauhallista vuodenvaihtumista teille! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä! Googlasin sen heti ja näyttää helpolta toteuttaa. :) Menee ehdottomasti kokeiluun jos koiraa alkaa liikaa jännittää. Hyvää uutta vuotta myös sinulle! :)

      Poista