maanantai 18. huhtikuuta 2016

Peachy


Toivottavasti ette kyllästy näihin Kikon Candy Nails-lakkoihin, mutta nämä ovat vaan niin ihanan keväisiä ja herkullisia että en halua käyttää juuri muita. Persikkaiset lakat eivät yleensä sovi ihonvärilleni, eikä tämäkään Frozen Smoothies 012 ole mikään minulle sopivin väri. Mutta sopii esim. leimausten tai näiden glitterien alle hyvin! Frozen Smoothiesit ovat todella peittäviä, yksi kerros voi jo riittää, mutta tässä on käytetty varmuuden vuoksi kahta. Sen päälle laitoin Candy Canes 041-lakkaa, jossa on tosi pieniä valkoisia pyöreitä hippusia ja isompia ja pienempiä valkoisia kuusikulmioita ja niiden lisäksi pinkkejä ja persikkaisia kuusikulmioita. Kuvassa kaksi kerrosta jotta sai tarpeeksi glitteriä.


Hope you are not totally bored with these Kiko Candy Nails-polishes, but they are so spring-y and juicy and wonderful I just want to use them. Peachy polishes are usually not good for my skin tone and this Frozen Smoothies 012 is no exception. But it goes well under stamping or glitter so I don't mind. Frozen Smoothies cover extremely well, one coat is enough but I used two in this just to be sure. Over that I used Candy Canes 041 which has small white glitters and smaller and bigger white hexagons with peach and pink hexagons. In the pictures is two coats to get enough glitter.


Tässäpä vielä pelkkä Frozen Smoothies 012, tosi persikkainen ja varmasti ihana ruskettuneella lämpimänsävyisellä iholla!

Here's just the Frozen Smootihies 012, very peachy and would look wonderful in tanned warm-toned skin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti