perjantai 8. tammikuuta 2016

Rainbow Studs


Sain Born Pretty Storelta testiin myös tällaisia kynsikoristeluun käytettäviä puolipalloja. Halusin kokeilla kaikkia heti, joten laitoin jokaista väriä kynsille jatkuvana nauhana. :D Pakkauksessa on 11 eri väriä ja koristeita on hyrrässä n. 150 kpl. Eli koristeltavaa riittää! Koristeet tarttuvat helposti kynsilakan avulla kynteen ja pysyvyyskin on tällaisissa litteämmissä koristeissa hyvä.


I got these nail art studs from Born Pretty Store for a review. I wanted to try them all out at once so I put every colour on my nails. :D There's 11 different colours and about 150 pieces in the wheel. So there's lots of material to decorate your nails with! They are easy to attach to nails with nail polish and because they are quite flat, they don't fall of easily.


Lakkauksessa käytin valkoista Essencen Colour Booster-lakkaa ja Born Pretty Storen koristeita. Alla taas alekoodia Born Pretty Storeen, en hyödy linkkien kilikkailusta tai koodin käytöstä rahallisesti.

I used white Essence Colour Booster-polish as a base and studs from Born Pretty Store. Here's a discount code to Born Pretty Store once again. I do not get any monetary gain for clicking the links or using the code.


8 kommenttia:

 1. Nätit ovat nämä! Multa löytyy myös näitä niittejä, ja jotain tällaista minäkin olen joskus ajatellut, mutta niittien asettelu suoriin riveihin tuntuu mahdottomalta idealta. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noita mahtuu onneksi niin vähän kynnelle, että suora rivi on helppo muodostaa. :D Ja kun on tarpeeksi märkä lakka alla, niin liikuttelu onnistuu vielä kynnelläkin. :)

   Poista
 2. Ihania niittejä! Hauska tapa käyttää niitä, kynsistä tuli oikein nätit :) ♥

  VastaaPoista
 3. Ihanan piristävä lakkaus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pienet väriläikät piristävät näin talven keskellä! :)

   Poista