keskiviikko 17. kesäkuuta 2015

Essence Icy Fairy


Hurahdin täysin näihin Essencen glittereihin. Nämä ovat tosi kivoja ja monipuolisia, on isoa ja pientä glitteriä ja shimmeriäkin seassa! Icy Fairy on hopeinen glitter liilalla ja sinisellä shimmerillä. Aivan upea lakka, keräsi paljon kehuja. :) Pohjalle pitää laittaa värilakka, yksistään nämä ovat liian läpikuultavia tai kerroksia pitää laittaa tosi monta. Tässä on kolme kerrosta & Other Storiesin Unlined Lavenderin päällä.

I got a bit carried away with these Essence glitters. These are so versatile, there's small and big glitter and shimmer in the mix! Icy Fairy is silver glitter with lilac and blue shimmer. Gorgeous polish, I got a lot of compliments today. :) For the base there needs to be a colour polish, on it's own this is too opaque or you need many coats. This has three coats of glitter over & Other Stories Unlined Lavender.

4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Se minullekin tuli ekana mieleen kun laitoin tätä kynsiin. :) Toimisi varmasti muunkinlaisella pohjalla, ainakin netistä löytyy kivoja kuvia esim. pinkin pohjan kanssa...

      Poista