maanantai 16. maaliskuuta 2015

#ablecs15: I Thought I'd NeverJo kuudes viikko Finnish(able)-kynsihaastetta ja mukana ollaan edelleen! Nämä kynnet tein jo ennen haasteen alkua kun kynnet olivat kivan pitkät ja sain inspiraation. Ideahan ei ole minun, vaan näitä Louboutin-kynsiä on nähty pilvin pimein. En olisi ikinä uskonut tekeväni alta lakattuja kynsiä, mutta tässä ovat! Lopputulos olikin yllättävän kiva ja voisin tehdä tämän uudestaankin! Poistaminenkaan ei ollut ollenkaan niin hermoja raastavaa kuin kuvittelin... Musta on China Glazen Liquid Leather ja punainen OPI:n Coca Cola Red.

It's already the sixth week of Finnish(able) nail art challenge and I'm still going strong! I did these nails before the challenge even begin because I had long nails and had an inspiration. The idea is not mine originally, these Louboutin-inspired nails have been around for a long time. I never thought I'd paint my nails underneath, but here they go! End result was surprisingly nice and I would do this again! Taking the polish off wasn't as bad as I anticipated... Black polish is China Glaze Liquid Leather and red is OPI Coca Cola Red.

6 kommenttia:

  1. Oon ihastellut aiemminkin tällaisia altakin lakattuja kynsiä, mutta näissä on vielä ihanan dramaattinen väritys. Aivan ihanat :) Itse en ole kokeillut, eikä omat kynnet ole kyllä yleensä niin pitkätkään että tällaisia olisi järkeä tehdä, mutta upealta ne näyttää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Nämä olivat yllättävän kivat, ja uskon että toimisivat myös lyhyemmissä kynsissä kunhan jonkun verran pituutta on. :)

      Poista